Echipa profesionala de reparatii & montaj acoperisuri

0722 758 434

Ing. Cristian

Lun-Vin:08:00-18:00

Progam

Tablă fălțuită vs tablă cutată – ce să alegi pentru locuința ta potrivit experților

Fie că locuința ta este aproape de finalizare sau trebuie să înlocuiești tipul de învelitoare existent în prezent, decizia trebuie foarte bine cântărită înainte. Nu știi ce tip de învelitoare se potrivește locuinței tale? Oare ar fi indicat să folosești tablă cutată? Sau tablă fălțuită?

În rândurile ce urmează vom analiza avantajele și dezavantajele tablei cutate, dar și a celei fălțuite. La final poți trage o concluzie corectă. Dacă ai nevoie de ajutor la montaj și cauți o firma acoperisuri Bucuresti sau Ilfov, Best Acoperiș îți poate fi de ajutor.

Acoperișul din tablă fălțuită – tot ce trebuie să știi

Despre tabla fălțuită trebuie să știi că se obține din tablă plană ce trece ulterior printr-un proces de dublă fălțuire. Având în vedere că este extrem de flexibilă, tabla fălțuită permite chiar și invelirea clădirilor atipice.

Ea este potrivită pentru acoperirea clădirilor de birouri sau a centrelor comerciale. Nu va afecta în niciun fel aspectul clădirii.

Despre tabla fălțuită trebuie să știi și că este ușor de întreținut, are o frumusețe naturală aparte și prezintă durabilitate. Riscurile ca un acoperiș din tablă fălțuită să se desprindă din cauza zăpezilor, vântului puternic sau a furtunilor este scăzut.

Iată celelalte avantaje pe care tabla fălțuită le prezintă:

 • este potrivită pentru clădirile moderne, dar și pentru cele vechi;
 • este extrem de flexibilă, ceea ce înseamnă că permite o montare ușoară;
 • rezistență mare la intemperii;
 • întreținerea este ușoară, experții în domeniu te vor pune la curent cu toate cele necesare;
 • gama de culori pe care poți achiziționa tablă fălțuită este extrem de diversificată, ceea ce înseamnă că locuința ta va avea acoperișul în culoarea mult visată;
 • este fabricată dintr-un oțel special, deci nu ruginește;
 • oferă un aspect deosebit clădirilor grație eleganței de care dă dovadă.

Să știi că tabla fălțuită este extrem de folosită în zilele noastre. Atât timp cât este montată corespunzător și bineînțeles este de calitate, ea poate trece cu brio testul timpului.

Acoperișul din tablă cutată – tot ce trebuie să știi

Tabla cutată este excelentă atunci când vrei să îmbunătățești aspectul unei clădiri fără a te cheltui prea mult. Chiar dacă este mai ieftină, să știi că are o durată de viață îndelungată și un aspect cât se poate de modern.

Unde poate fi folosită tabla cutată? Ea nu este destinată doar pentru acoperișurile caselor, ci se potrivește extrem de bine și la:

 • depozite;
 • unități de producție;
 • centre comerciale;
 • săli de sport;
 • centre sportive;
 • ferme agricole;
 • silozuri etc.

Cât despre avantaje, putem aminti în primul rând de rezistența în timp (dacă o întreții corespunzător, așa cum personalul Best Acoperiș îți va recomanda). Este ușor de montat deoarece nu este grea, iar la capitolul costuri acestea sunt scăzute – atât costurile de achiziție, cât și manopera, montajul.

Tot în lista de avantaje putem adăuga, ca și în cazul celei fălțuite, diversitatea de culori. Distribuitorii din România și nu numai îți pun la dispoziție o paletă extrem de diversificată de culori. Poți asorta astfel acoperișul cu ferestrele și alte elemente ale locuinței tale.

De ce să alegi tablă pentru acoperiș și nu țiglă sau șindrilă?

Pentru că este o soluție la îndemână atunci când vrei un acoperiș care să reziste. Costurile sunt vizibil mai mici, la fel și timpul aferent montării. Poți alege dintr-o varietate de materiale, forme sau culori, iar asta nu poate fi decât un mare plus pentru design-ul exterior al locuinței tale.

Știai că în ultimii ani s-a înregistrat o creștere a achiziției de tablă cutată și tablă fălțuită? Acestea se află acum în topul preferințelor românilor. De ce? Pentru că au înțeles cu ce beneficii uriașe vin la pachet și bineînțeles pentru prețul accesibil oricui.

Nu uita că de montaj se poate ocupa Best Acoperiș, oriunde pe raza București-Ilfov. Este indicat să apelezi la ei căci sunt profesioniști, optimizează întotdeauna timpul și îți oferă garanția lucrului bine făcut. Să nu mai vorbim de faptul că practică și prețuri corecte, în raport optim cu tot ce ține de calitate.

Ai nevoie de un montaj imediat? Hai pe bestacoperis.ro și ia cât mai curând legătura cu experții în domeniu.

Formular ofertă

Completează formularul iar noi vom reveni în scurt timp cu oferta!

Call Now ButtonSună acum